|
|
Aluminium
Aluminium wordt minder vaak gekozen vanwege het misverstand van condensatie.

Aluminium kozijnen

Profel kozijnen en deuren in aluminium combineren een laag gewicht met een uitzonderlijke robuustheid. De aluminium kozijnen zijn verkrijgbaar in vele kleuren en zijn er ook in combinaties van twee kleuren (bicolor). Het geavanceerde ontwerp biedt inbraakbeveiliging en garandeert optimale warmte- en geluidsisolatie. Strak of modern, het aanbod aluminium kozijnen van Profel is zeer divers.

Het geheim van onze aluminium kozijnen schuilt in het 3-kamersysteem. Dit biedt optimale stabiliteit. Het aluminium Profel raamsysteem combineert op een unieke wijze technische productkennis met esthetische verfijning. Strak modern of speels klassiek, met aluminium kozijnen kunt u alle kanten op. Daarnaast brengt Profel perfecte warmte- en geluidsisolatie aan middels zelf geassembleerde beglazing en is ieder kozijn standaard voorzien van inbraakwerende sluitnokken.

Voordelen van aluminium kozijnen

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Weersbestendig
  • Perfecte isolatie
  • Inbraakveilig

Unicolor of bicolor De creatieve mogelijkheden zijn onbegrensd. Zo is er de keuze uit het kleurenpalet met 21 Profel basiskleuren en de RAL-kleuren, polyester poedercoating en anodisatie. Ieder raamtype is standaard en –  zonder meerprijs – verkrijgbaar in een 2-kleurenuitvoering (bicolor). Zo kunt u uw aluminium kozijnen en deuren op elke bouwstijl afstemmen. Ook hier komt de kleur van de scharnieren en raamgrepen overeen met de kleur van de profielen. Uiteraard is ook ‘unicolor’ (binnen en buiten dezelfde kleur) mogelijk. Profel biedt diverse elementen, zoals sierlijsten, kruisverdelingen en voorzetdorpels waarmee u naar wens uw eigen kozijnen samenstelt die perfect passen bij de stijl van uw woning. jouw stijl!

301_beglazing houten profielen

Beglazing

Profel assembleert zelf haar dubbele beglazing. Grote ‘jumbo’ glazen van 6 meter breed en meer dan 3 meter hoog worden volautomatisch op de snijtafel gelegd en versneden.

Profel produceert haar producten al vele jaren op basis van energiebesparende oplossingen. Tijdens de productontwikkeling en ons productieproces staan onderwerpen als kierdichting, efficiënte ventilatie en de toepassing van isolerend (triple!) en hoogrendementsglas centraal. Goed voor het milieu en voor uw comfort door perfecte warmte- en geluidsisolatie en bijzonder laag energiegebruik!

U heeft alle vrijheid om Profel ramen en deuren af te werken met beglazing naar keuze. Zo kunt u kiezen uit:

  • Figuurglas
  • Glas in lood
  • Gezandstraald glas

Kruiskozijnen
Kruiskozijnen tussen het dubbelglas zijn verkrijgbaar in gemoffeld aluminium (standaard 26 mm), koper (8 mm) of bekleed met structuurfolie. Net als de deuren en ramen kunnen ze ook in Bicolor worden uitgevoerd, zodat alles perfect op elkaar is afgestemd voor een woning in elke woonstijl.